FinanceEstonia korraldab Londonis Finantsvaldkonda raputavate IT lahenduste konverentsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni lordmeer Roger Gifford.
Londoni lordmeer Roger Gifford. Foto: SCANPIX

FinanceEstonia korraldab kolmapäeval koostöös Suurbritannia kaubandus- ja investeerimisametiga (UK Trade & Investment) Finantsvaldkonda raputavate IT lahenduste konverentsi.

Londonis toimuva ürituse eesmärgiks on tutvustada kuulajaskonnale turu arenguid – uusi ja innovaatilisi lahendusi, mida pakuvad tänapäeva IT lahendused finantsmaailmas, teatab FinaceEstonia. Tähelepanu all on tutvustada Eesti edu selles valdkonnas ja luua võimalused edasise koostöö arendamiseks. Üles astuvad nii Eesti, Briti kui Euroopa valdkonna tuntud ja tunnustatud spetsialistid nagu Londoni lordmeer, Economisti rahvusvaheline toimetaja Edward Lucas, Eestist Linnar Viik, Tiit Pekk, Transferwise esindaja Taavet Hindrikus ja mitmed teised.
Ürituse algatasid Londoni lordmeer, Roger Gifford ja Briti suursaadik Eestis, Chris Holtby peale lordmeeri külastust Eestisse 2013 aasta aprillis, kus FinanceEstonial oli võimalus tutvustada Londoni lordmeerile Eesti finantsmaailma edumeelsust IT lahenduste osas.

«Londoni lordmeeri eesmärk on 30.oktoobri konverentsiga tutvustada Briti suurele finantssektorile innovaatilisi võimalusi, mis loovad uusi lahendusi nende äri korraldamiseks. See üritus demonstreerib Eesti finantsvaldkonna infotehnoloogia edu kuid samas on suurepärane võimalus tugevdamaks sidemeid Eesti ja Suurbritannia finantsvaldkondade vahel,»  kommenteeris üritust Briti suursaadik Eestis, Chris Holtby.

FinanceEstonia tegevjuht Mae Hansen leiab, et antud üritus on Eesti finantssektorile enneolematu võimalus näidata enda suutlikkust ning innovaatilisust Euroopa suurimas finantskeskuses Londonis.  

«Suurbritannia ja kogu vana Euroopa finantssektori platvormid on jõudnud seisu, kus vaadatakse aktiivselt uute lahenduste suunas ja planeeritakse lähi-aastatel suuremahulisi täiendusi,» ütles Mae Hansen. «Otsitakse ning ollakse valmis hüppeliseks innovatsiooniks, mis on omakorda vesi Eesti turuosaliste veskile,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles