Elektrooniline hääletus Tallinnas on tehnikarikke tõttu peatunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirkiiruse hääletamises praegu elektroonilist hääletamist kasutada ei saa.
Piirkiiruse hääletamises praegu elektroonilist hääletamist kasutada ei saa. Foto: Mihkel Maripuu

Täna alanud elanikkonna küsitlusel ei ole praegu kahjuks võimalik elektroonilise hääletuse süsteemi kaudu osaleda.


Kasutamise käigus ilmnenud viga küsitluseks loodud e-hääletuse süsteemis loodetakse operatiivselt kõrvaldada. Süsteemi masskasutuse käigus avastati e-küsitlusmoodulis turvaauk ning riskide vältimiseks andis linnavalitsus korralduse süsteem vea parandamiseni sulgeda. Lepingupartneri AS Andmevara meeskond on asunud viga kõrvaldama.



Elanikkonna küsitluse korraldamise linnakomisjon vabandab tekkinud ebameeldivuste pärast ning soovitab küsitlusel osaleda soovijail kas elektroonilise hääletamise võimaluse taaskäivitumist oodata või küsitluspunkte külastada.



3.-9. maini toimub Tallinnas linnaelanike küsitlus, mille eesmärk on välja selgitada linlaste seisukoht küsimuses, kas Tallinna kesklinnas tuleks sõidukite piirkiirust alandada.



Linnaelanikud saavad võimaluse öelda välja oma seisukoht küsimuses, kas Tallinna kesklinnas tuleks sõidukite piirkiirus alandada 50 kilomeetrilt tunnis 40-le. Küsitlusel saavad osaleda ainult rahvastikuregistris tallinlasena arvel olevad vähemalt 18 aastased linnakodanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles