Politsei asus üle kuulama abikaasa peksmises süüdistavat Martina Hingist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis.
Martina Hingis. Foto: SCANPIX

Tennisemaailma naiste endine esireket Martina Hingis peab mõneks ajaks reketi kõrvale jätma ja asuma koostööle hoopis Šveitsi ametivõimudega, sest politsei asus teda küsitlema seoses süüdistustega, mille kohaselt peksis naine oma abikaasat.

Hingisega abielus olev, ent lahutust nõudev Prantsuse ratsutaja Thibault Hutin väitis mõni aeg tagasi, et Hingis koos oma ema Melanie Molitori ja viimase poiss-sõbra Mario Widmeriga tulid talle üheskoos kallale.

«Olin ühel esmaspäevaõhtul meie ühises kodus, kui uksekell helises. Vaidluse käigus hakkasid Martina ja tema ema Melanie Molitor mind peksma ja küünistama. Minu kasvatus aga keelab mul naisterahvast lüüa,» meenutas Hutin Šveitsi ajalehtede vahendusel. «Siis tuli Melanie elukaaslane Mario Widmer ja virutas mulle DVD-mängijaga vastu pead.»

Šveitsi politsei esindaja Florian Grossmann kinnitas, et korrakaitsjad on juhtunuga seoses üle kuulanud nii tennisetähe, tema ema kui ka Widmeri. Grossmann lisas, et ei oska öelda, millal politsei juhtunuga seoses otsuse langetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles