Korjus näitas Abu Dhabi vabatreeningul head kiirust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus (paremalt teine) võitleb sel nädalavahetusel koos viie konkurendiga GP3-sarja meistritiitli eest.
Kevin Korjus (paremalt teine) võitleb sel nädalavahetusel koos viie konkurendiga GP3-sarja meistritiitli eest. Foto: Koiranen GP / Facebook

Kevin Korjus, kes lõpetab tänavuse GP3 hooaja sel nädalavahetusel Abu Dhabi etapiga, näitas esimesel vabatreeningul korralikku kiirust, saades kirja kuuenda aja.

Vabatreeningu kiireim oli tulevast hooajast vormel-1 sarjas Toro Rosso meeskonnas sõitev Daniil Kvjat, kes sai ajaks 1.57,130. Teise aja sõitis välja Alexander Sims ja kolmanda Carlos Sainz Jr, Korjust edestasid veel ka Nick Yelloly ja Patric Niederhauser. Kvjatile kaotas eestlane 0,574 sekundiga.

Abu Dhabi etapi kavalifikatsioon sõidetakse kohaliku aja järgi homme, laupäeva hommikul kell 10 ehk Eesti aja järgi kell 8. Esimene võistlussõit on kavas laupäeval kell 16.35 ja teine pühapäeva hommikul kell 10 (mõlemad Eesti aja järgi).

Korjus hoiab enne viimast etappi sarja kokkuvõttes 107 punktiga kolmandat kohta ja omab veel teoreetilisi võimalusi tiitlivõiduks, kuid see eeldaks lisaks enda edule ka Facu Regalia (138 punkti) ja Kvjati (131 punkti) ebaõnnestumist. GP3-sarjas on võimalik nädalavahetusega teenida maksimaalselt 48 punkti (25 punkti esimese ja 15 punkti teise sõidu võitmise eest, 4 punkti kvalifikatsioonisõidu esikoha eest ja lisaks veel 2+2 punkti mõlema sõidu kiireima ringi eest). Teoreetiline tiitlivõimalus on viimase etapi eel veel kuuel mehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles