Korjus jäi tiitlivõimalusest rääkides tagasihoidlikuks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen GP / Facebook

Kevin Korjus sõitis GP3-vormelisarja hooaja viimasel etapil Abu Dhabis kvalifikatsioonis välja kolmanda stardikoha, mis jätab talle endiselt võimaluse võidelda üldvõidu nimel. Eestlane ise jäi pressikonverentsil tiitlivõimalustest rääkides tagasihoidlikuks

«Minu ja kahe esimese mehe vahe on üsna suur. Pean tegema võimalikult hea stardi ja koguma nii palju punkte kui võimalik. Siis näeme, mitmendale kohale jään. Pean lihtsalt oma sõitu sõitma,» rääkis Korjus.

Hetkeseisuga on sarja liidril Facu Regalial kirjas 138 punkti, teisel kohal olev Daniil Kvjat on kogunud 135 punkti. Korjus on 107 punktiga sarja kolmas. Kuna sõiduvõitude eest on võimalik teenida 25+15 ehk 40 punkti, lisaks kaks punkti kummagi sõidu kiireima ringi eest ehk kokku maksimaalselt 44 punkti, püsib eestlase tiitlilootus jätkuvalt elus, ent selleks on peale enda hea sõidu vaja ka konkurentide ebaõnne. Regalia stardib tänasele sõidule kümnendalt, Kvjat esimeselt kohalt.

Korjusel olid head võimalused ka kvalifikatsiooni võit võtta, kuid väike eksimus viimasel sektoril jättis ta Kvjati ja Nick Yelloy selja taha. Kaotust võitjale kogunes kõigest 0,280 sekundit.

«See on üsna raske rada väga paljude kurvidega, seega on veatut ringi pea võimatu sõita. See ei ole nii lihtne nagu välja paistab.»

Tänane võistlussõit peetakse Eesti aja järgi kell 16.35 õhtupimeduses. Tehisvalguses sõitmist Korjus ei karda. «Ma arvan, et fotod tulevad väga lahedad, kuid võidusõit jääb samaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles