TTÜ jätkab üliõpilasliigas võidukalt

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peatreener Tiit Sokk.
TTÜ peatreener Tiit Sokk. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

TTÜ korvpalliklubi tegi valitseva meistrina eelmisel nädalal algust Rahvuvahelise Üliõpilasliigaga ISBL, kui mängiti Venemaal kahe kohaliku ülikooliga – Vene Föderatsiooni Õigusakadeemia ning Orjolis asuva Vene Riikliku Ülikooliga. Mõlemat võideti kindlalt, vastavalt 82:72 ning 92:75.

Esimeses Moskvas peetud kohtumises Vene Föderatsiooni Õigusakadeemiaga jäi TTÜ küll algul kaotusseisu, kuid tänu heale teisele veerandajale kohtumine võideti, vahendab basket.ee. TTÜ parimad olid 29 punkti toonud Joonas Järvelainen ning 22 punkti toonud Kiur Akenpärg. Vastaste resultatiivsemad olid Maksim Buromskih 18 ning Vladislav Staratelev 16 silmaga.

Vene Riikliku Ülikooliga mängus oli TTÜ kogu kohtumise vältel aktiivsem pool, võttes kindla võidu. TTÜ parim oli teist kohtumist järjest Joonas Järvelainen, kes viskas 25 punkti. Erik Keedus lisas 18 ning Kristjan Keres 13 silma. Aleksei Betrov oli Vene ülikooli poolt resultatiivseim, visates 24 punkti.

TTÜ järgmised mängud Rahvusvahelises üliõpilasliigas toimuvad juba koduses TTÜ spordihoones 10, 21 ja 23. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles