Elva linnapea tahab Straussi kuningriigi taastada

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusa loodusega turvaline Elva on noortele peredele ideaalne elukoht, kinnitab Elva linnapea Toomas Järveoja. Kuigi ehitusbuum läks männilinnast mööda, on seal kohti, kuhu uusi elamuid ehitada, ning nüüd ongi arendajatel mõned projektid pooleli.
Ilusa loodusega turvaline Elva on noortele peredele ideaalne elukoht, kinnitab Elva linnapea Toomas Järveoja. Kuigi ehitusbuum läks männilinnast mööda, on seal kohti, kuhu uusi elamuid ehitada, ning nüüd ongi arendajatel mõned projektid pooleli. Foto: Erakogu

Vabal ajal kihutab jälle Elva linnapeaks valitud Toomas Järveoja jalgrattavõistlustel teistega võidu. Tööl tuleb tal valida aeglasem tempo, sest väikelinnas täituvad tahtmised järk-järgult rahakotist, ideedest ja hakkajatest inimestest sõltuvalt.

Mida lubasite valijatele, mis läheb Elvas järgmisel neljal aastal paremaks?

Ulmeasju me ei lubanud, linnavalitsuses olles teame võimalusi. Pole mõtet lubada ujulat, kultuurikeskust, spordihalli, staadioni – need on ulme. Oleme sotsiaaldemokraatidega kokku leppinud, et parandame spordi-, kultuuri- ja huvihariduse alal töötavate tublide inimeste tingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles