TREV-2 Grupp müüs üldehituse tütarettevõtte kontserni tegevjuhtkonnale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitaja.
Ehitaja. Foto: SCANPIX

Taristuehituse kontsern TREV-2 Grupp sõlmis müügilepingu üldehitusega tegeleva tütarfirma TREV-2 Ehituse OÜ müügiks ettevõtte tegevjuhtkonnale, teatas kontsern.

«Tehing TREV-2 Ehituse OÜ müügiks on osa mullu alustatud kontserni eri ettevõtete konsolideerimisest ja struktuuri korrastamisest,» lausus TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder.
Kontsern otsis strateegiast tulenevalt võimalust väljuda üldehitustööde sektorist ning jõudis TREV-2 Ehituse OÜ osaluse müügi osas kokkuleppele juhtkonnapoolse väljaostu ehk management buyout’i tingimustes. «Vastavalt müügilepingule saab TREV-2 Ehituse OÜ omanikuks tegevjuhi Priit Raua ettevõte Paut OÜ,» lausus Mölder.

Kuni aasta lõpuni ärinime TREV-2 Ehituse OÜ all jätkava 13 töötajaga ettevõtte mullune käive oli üheksa miljonit eurot. Vastavalt osapoolte kokkuleppele on osaluse ostu-müügi tehingu hind konfidentsiaalne.
TREV-2 Grupp on taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku kuus ettevõtet. TREV-2 Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 87,6 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 570 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles