Tartus jätkavad kelmid eakatelt raha välja petmist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulumaksu laekub mullusest enam.
Tulumaksu laekub mullusest enam. Foto: Margus Ansu

Ehkki politsei on inimesi korduvalt hoiatanud inimeste eest, kes püüavad olematust liiklusõnnetusest luisates raha välja petta, leiavad kelmid üha uusi ohvreid.

Viimati jõudis politseini info taolisest juhtumist 8. novembril. Kella 12 paiku päeval helistati Tartus Kruusamäe tänaval elavale 73-aastasele naisele ja teatati, et tema poeg on sattunud liiklusõnnetusse. Edasiste sekelduste ja menetluse vältimiseks küsiti naise käest suur summa sularaha.

Naine ei teadnud, et tegu on kelmusega ning andis ukse taha ilmunud noormehele üle 3000 eurot, vahendas Lõuna prefektuur.

Kelmide ohvriks sattus ka üks 61-aastane Tartus elav naine, kelle telefonile saabus 4. novembril kella 9.45 paiku kõne, kus teavitati, et temale lähedane isik on sattunud liiklusõnnetusse. Taas küsiti edasiste sekelduste vältimiseks suuremat summat.

Seegi ohver jäi kelmide juttu uskuma, tõi pangast suurema summa sularaha ning andis kupüürid üle koduukse taha saadetud noormehest tankistile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles