Rock Cafe vastus Genkale: palume vabandust tekkinud olukorra eest ja hetkel on arve tasutud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Jelena Rudi

Eile õhtul teatas räppar Genka ehk Henry Kõrvits pahaselt oma Facebooki lehel, et Rock Cafe on heategevuse kontserdi Forevo korraldamise eest ikka veel võlgu ning arve maksmisega on viivitatud juba aasta aega

«On kahetsus- ning häbiväärne, et Promoteri OÜ poolt mulluse kontserdi arve tasumine nõnda kaua aega võttis. Hetkel on arve tasutud. Promoter OÜ palub tekkinud olukorra eest vabandust MTÜ Forevo juhatuse liikmete ees,» seisab avalikus vastuses Rock Cafelt Genkale.

Tunamullu ja mullu aitas Rock Cafe koos heade inimeste ning bändide abiga koguda Forevo MTÜ-le ligi 7000 eurot.

«Tasub siinkohal mainida, et kaks aastat tagasi koostöös Rock Cafega ellu kutsutud mälestuskontserdile andis mullu kontserdi kõigi projekti tehniliste kulude tasumisega arvestatava ligi tuhande eurose rahalise panuse ka Rock Cafe. 

Seda arvesse võttes on muidugi kurb lugeda Genka Facebooki seinalt, et justkui klubi Revo mälestusele sülitab.

Eesmärk oli ja on tema mälestust hoida. Mõnetiselt on antud projekti tasumine viibinud Promoter OÜ ja Henry «Genka» Kõrvitsa teiste omavaheliste projektide arvelduste selgeksrääkimise taga,» võetakse kirjas teema kokku.

Kella ühe paiku teatas Genka, et raha ei ole veel üle tulnud, kuid minutid hiljem juba hõiskas, et pool raha laekus. Ilmselt tuli selline kisa tõstmine kasuks.

«Vabandage nende bändide ja rahva ees, mitte juhatuse ees,» kurjustab räppar vastuseks ning lisab, et tal ei ole lihtsalt sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles