Maripuu asemel pääseb uuest aastast riigikokku Terje Trei

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Trei
Terje Trei Foto: Sille Annuk / Postimees

Järgmisest aastast tööinspektsiooni peadirektorina tööd alustava ning seetõttu riigikogust lahkuva reformierakondlase Maret Maripuu asemel pääseb parlamenti tema erakonnakaaslane Terje Trei.

2011. aastal toimunud riigikogu valimistel kogus Maripuu Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas 1458 ning Trei Jõgeva- ja Tartumaal kandideerides 848 häält. Viimati kuulus Trei asendusliikmena parlamenti eelmise aasta juulist kuni 10. detsembrini, mil ta pidi koha vabastama justiitsministri ametist lahkunud Kristen Michalile.

Kunagisest sotsiaalministrist Maret Maripuust saab tööinspektsiooni peadirektor uue aasta alguses. Sotsiaalministeeriumi teatel läbis Maripuu inspektsiooni juhi leidmiseks korraldatud avaliku konkursi, mille tulemusel esitas riigikantselei juures tegutsev tippjuhtide valikukomisjon tema kandidatuuri sotsiaalministrile, kes selle ka kinnitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles