Seriaalid meelitavad reisima

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tensi-Reisid on korraldanud reise Inglismaale «Midsomeri mõrvade» maile, kus mõrvu lahendab inspektor Tom Barnaby.
Tensi-Reisid on korraldanud reise Inglismaale «Midsomeri mõrvade» maile, kus mõrvu lahendab inspektor Tom Barnaby. Foto: Corbis/Scanpix

Teleseriaalide mõju reiside läbimüügile ning sihtkohtade populaarsusele on turismifirma Germalo büroojuhataja ja Türgi reisijuhi Marit Hüüsi hinnangul märkimisväärne.

«Tegelikult on seda tunda väga paljude sihtkohtade puhul. Kui tuleb mõni seriaal, kus tegevus käib teatud kohas, siis selle piirkonna reiside müük silmanähtavalt kasvab,» rääkis ta.

AS Tensi-Reisid on teleseriaalidest nähtud kohti ka reisiplaanidesse lisanud. «Oleme seriaalidest, filmidest ning raamatutest tuntuks saanud paiku oma reisikavadesse küll lisanud, kuid need on olnud pigem väikeseks kirsiks tordil. Ma kahtlen, et keegi reisi ainult seriaalidest nähtud kohtade pärast valib,» nentis Tensi-Reiside reisijuht Pille Riin Rimmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles