Eliitkooli õpilasi kahtlustati kanepi tarvitamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Tallinna kesklinnast inglise kolledžist viisid noorsoopolitseinikud neljapäeval politseisse kümme 9. klassi õpilast, keda kahtlustati kanepisuitsetamises. See ei ole midagi erakordset – ainuüksi sel aastal on politsei avastanud 108 juhtu, kus alaealised on narkootikume tarvitanud.

Laekunud info põhjal viisid noorsoopolitseinikud inglise kolledžist kümme 9. klassi õpilast jaoskonda, sest oli alust arvata, et info narkootikumide tarvitamise kohta võib olla tõene.

«Nad kuulati üle ning neilt võeti ekspertiisi tarbeks uriiniproov,» selgitas Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonna noorsooteenistuse vanem Vitali Matvejev. «Laste jaoskonda toimetamisest teavitati nende vanemaid ning politsei ülesanne on nüüd välja selgitada, kas ja mil viisil narkootilist ainet osteti ning kes on seda hiljem tarvitanud,» ütles Matvejev. Tema sõnul võis narkootiliseks aineks olla kanep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles