Kripo uus juht on lapseootel

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Aas.
Krista Aas. Foto: Mihkel Maripuu

Augusti alguses keskkriminaalpolitseid juhtima asunud Krista Aas on lapseootel, asendajat pole talle veel leitud.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles Postimehele, et Krista Aas juhib keskkriminaalpolitseid kevadeni. «Tema asendaja leidmisega praegu tegeleme. Tahame seda teha võimalikult kiiresti, et teatepulga ülevõtja saaks Krista kõrval viia end juba varakult kurssi keskkriminaalpolitseis käimalükatud projektidega,» ütles Vaher.

«Kõik Krista Aasaga alustatud tegevussuunad kriminaalpolitseis jätkuvad ning teades Krista töövõimet usun, et mõnegi neist jõuame enne kevadet ka lõpule viia,» lisas peadirektor.

Ametisse määramisel ütles Aas, et loodab PPA juhtkonna liikmena saavutada olukorda, kus amet töötab ühtse meeskonnana ühiste eesmärkide nimel ning ei raiska oma niigi piiratud ressurssi dubleerivatele ja lisaväärtust mitteloovatele tegevustele. «Keskkriminaalpolitsei juhina tahan ma saavutada ja hoida seda, et keskkriminaalpolitsei oleks nii siseriiklikult kui ka teiste riikide hulgas aktsepteeritud ja arvestatav partner võitluses rahvusvahelise raske ja organiseeritud kuritegevusega. Ja seda eelkõige läbi tegude, mitte üksnes paberil või unistustes.»

Krista Aasa abikaasa on riigi peaprokurör Norman Aas, peres kasvab kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles