Eesti hokiklubi sai suure trahvi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viking Sporti vs Narva PSK
HC Viking Sporti vs Narva PSK Foto: Marek Jõgi

Viiking Sport teenis rahvusvaheliselt alaliidult 20 000 Šveitsi franki (üle 16 000 euro) trahvi, kuna klubi ei osalenud eurosarja teisel etapil Suurbritannias. Klubi juhi Heldur Sepma sõnu ei õnnestunud Venemaalt ja Valgevenest pärit mängijatele viisasid hankida.

Viiking Sport sai esimesel etapil esikoha, mis tagas koha järgmisele etapile. Paraku jäi kahe turniiri vahele vaid kaks nädalat, mis polnud Sepma sõnul viisade vormistamiseks piisav.

Eesti Jäähokiliidu presidendi Jaan Möldri sõnul määrati trahv otse klubile, ent kui see jääb maksmisega hätta, võetakse raha rahvusliku alaliidu arvelt. Sepma on siiski Möldrile lubanud, et trahv saab makstud. «Vastasel korral ei luba me neil Eesti meistrivõistlusi lõpuni mängida,» märkis Mölder.

Tegelikult pole Viiking Sport ja teine Tallinna klubi HC Panter kodust meistrisarja õieti alustanudki. Kuu tagasi süttis Škoda jäähalli varustuse kuivatamise ruum ning nende kahe klubi varustus hävines.

«Sepma lubas, et Viiking Sport saab end nüüd mängima, lähipäevil tahame saada meistrivõistlustel mängimise kohta kindla vastuse ka Pantritelt,» sõnas Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles