Kaitseväe orkester andis emadepäeva kontserdi Abja-Paluojal ja Kilingi-Nõmmel

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaitseväe Orkestri emadepäeva kontsert Abja-Paluoja kultuurimajas.
Eesti Kaitseväe Orkestri emadepäeva kontsert Abja-Paluoja kultuurimajas. Foto: Kaitseväe peastaap

Emadepäeval andis Eesti Kaitseväe Orkester major Indrek Toompere juhatusel kontserdi Abja-Paluoja kultuurimajas ja Kilingi-Nõmme kultuurikeskuses.

Abja-Paluoja kontsert anti täissaalile, kohal oli hinnanguliselt 200 külalist, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Kontserdi juhatas sisse nooremleitnant Hannes Võrno.

«Loodame, et toetate 3500 mehega õppusi - meie mehed oskavad kodumaad kaitsta ja pärast harjutamist anname teie maad teile saadud korras tagasi,» ütles Võrno.

Abja vallavanem Peeter Rahnel tänas kontserdi korraldajaid. «Usume meie kaitseväesse ja kaitseliitu. On hea meel, et selle aasta Kevadtorm toimub meie mail, kindlasti suurendab see kaitsetahet,» ütles Rahnel.

Kontserdil Abja-Paluojas pühendas orkestrijuht major Toompere eraldi pala saalis kuulavatele emadele ja eriti oma emale, kes oli emadepäeval tulnud oma kaitseväelasest poja juhitud orkestrit kuulama.

Ka kontsert Kilingi-Nõmmel sai sooja vastuvõtu osaliseks. Pärast kontserti olid kohalikud elanikud elevil ja kiitsid orkestrit ja õppuste toimumist vallas.

«Kontsert oli väga suur elamus,» ütles Tiia Trei. Maie Ruusmann ja Kaisa Leimann soovisid teada, kust ja millal kaitseväe orkestri plaate saab osta. «Oleme muidugi rahul, et õppused meie mail toimuvad. Poisid liiguvad ka linna sees ja väga tahaks, et nad ka siin paugutaks, mitte ainult metsas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles