Rakverre saabus uus näitleja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käed löödud! Rakvere teatri direktor Velvo Väli (vasakul), Tarmo Tagamets ja peanäitejuht Üllar Saaremäe.
Käed löödud! Rakvere teatri direktor Velvo Väli (vasakul), Tarmo Tagamets ja peanäitejuht Üllar Saaremäe. Foto: Heigo Teder

Rakvere teatri truppi lisandub kevadest uus näitleja Tarmo Tagamets.
 

Rakvere teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe ütles, et just niisugust meest oli truppi juurde vaja. “Olin mõelnud tema peale mõnda aega, tema tegemised Võru teatris nii näitleja kui ka lavastajana on olnud sümpaatsed,” sõnas ta.

Saaremäe rääkis, et oli pikemat aega sobivas vanuses meesnäitlejatel silma peal pidanud ja mõnega ka Rakverre tuleku teemal juttu teinud. Kuna selles eas on inimestel enamasti pereelu kindla paigaga paljusid niite pidi seotud, oldi küll nõus tulema mängima külalisena, aga mitte põhitruppi.

“Üks roll oleks olnud Tarmol kohe tulekul ja siis tegin selge ettepaneku Rakverre tulla. Ta mõtles mõne päeva ja nõustus,” ütles peanäitejuht.

Näitleja ja lavastaja Tarmo Tagamets on lõpetanud 2001. aastal Viljandi kultuuriakadeemia teatrikateedri ja on lisaks lavaloomingule Võru linnateatri kunstiline juht. Televaatajad näevad Tarmo Tagametsa seriaalis “Naabriplika” politseiniku rollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles