Ehitusfirma Trev-2 Grupp koondab paarkümmend töötajat

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TREV-2 Grupp peatab tütarfirma tegevuse.
TREV-2 Grupp peatab tütarfirma tegevuse. Foto: Liis Treimann

Taristuehituse kontsern AS TREV-2 Grupp peatab keskkonnaehitusega tegeleva tütarfirma OÜ Tekton ehitustegevuse ning koondab 21 töötajat.

TREV-2 Grupp juhatuse esimehe Erki Möldri sõnul on otsuse taga Eesti keskkonnaehituse turu hetkeseis ning lähemas tulevikus ei ole olukorra muutumist ka ette näha.

«Sellest tulenevalt pidasime otstarbekaks keskkonnaehitusega tegeleva tütarettevõtte ehitustegevuse peatada,» lausus Mölder.

Praegu teostab OÜ Tekton töid kolmel objektil Kohtla-Järvel, Paikuse vallas ja Viljandis ning on alustamas ehitustöid Kihnus, märkis ettevõte reedel saadetud pressiteates.

Kõik lepingujärgsed tööd viiakse lõpule, samuti täidab ettevõte kõigi tellijate ees garantiikohustused, kinnitas OÜ Tekton juhatuse esimees Argo Auväärt.

Ehitustegevuse peatamise tõttu on ettevõttel plaanis öelda kollektiivselt üles 21 töötaja töölepingud vastavalt seaduses ettenähtud korrale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles