Lugeja küsib: miks pakuvad maaklerid portaalides juba välja üüritud kortereid?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased suhtuvad uurimise ülima skepsisega.
Eestlased suhtuvad uurimise ülima skepsisega. Foto: www.kv.ee

«Otsin hetkel korterit ja ma ei mõista, miks ei kustuta maaklerid juba välja üüritud kortereid portaalidest ära. Kõigepealt köetakse lootused üles, siis helistan maaklerile, ei saa kätte, helistan veel ja selgub, et korter on välja üüritud, ja kui olen küsinud, kas hiljuti, siis vastatakse, et juba mõned päevad tagasi. Lisaks häirib mind väga, kui korter on broneeritud, kuid sellekohast infot kuskil ei ole. Selline asi raiskab kohutavalt palju aega. Ma ei mõista, miks ei võiks maaklerid kohe peale korteri välja üürimist pildid portaalist maha võtta ja broneeringu korral see ära märkida?» uuris Tarbija24 lugeja.

Vastab Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige Margit Sild.

Põhjused, miks info portaalides vananenud, võivad olla erinevad - ehk siis puhttehnilised (nt maaklerifirma infosüsteemist lähevad uuendused portaalidesse teatava viibega või portaalist tulenevad) või siis maaklereist (nende töökultuurist) sõltuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles