Vassiljevi koduklubi jätkab Venemaal suurepärases hoos

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul).
Konstantin Vassiljev (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar teenis Venemaa jalgpallimeistrivõistlustel võidu, kui koduväljakul alistati 3:1 Krasnodari Kuban.

Kuban asus kohtumist 27. minutil Angel Ibanez’i tabamusest juhtima, kuid kohtumise lõpp kuulus Amkarile. Esmalt viigistas 77. minutil seisu Igor Picusceac, seejärel viis Ivan Tšerentšikov 81. minutil Amkari juhtima, lõppseisu vormistas Georgi Peev 86. minutil penaltist.

Vassiljev alustas kohtumist algkoosseisus, kuid ta võeti 68. minutil puhkama, kui teda asendas Amkari avavärava autoriks olnud Picusceac.

Amkar tõusis nüüd turniiritabelis 30 punktiga viiendaks, esikohta hoiab St. Peterburi Zenit 36 silmaga, teine on Moskva Lokomotiv 33ga ja kolmas Moskva Spartak 33ga. Amkarit edestab veel Moskva CSKA, kellel on ka 30 silma. Lokomotiv, Spartak ja CSKA on pidanud ühe kohtumise vähem.

Sergei Pareiko tööandja Nižni Novgorodi Volga kohtub homme võõrsil Mahhatškala Anžiga. Volga on 17 punktiga 11. ja Anži kuuega viimasel ehk 16. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles