Arsenali ründaja viidi treeningult otse politseisse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas mängiva Arsenali klubi ründaja Nicklas Bendtner arreteeriti pärast meeskonna eilset treeningut ning teda süüdistati oma luksuskorteri maja kahjustamises.

25-aastane Bendtner viidi eile otse treeningult politseisse, sest tema kortermaja jõusaalil oli uks sisse löödud ning aknad sisse visatud. Naabrite ütluste ning väidetava videomaterjali põhjal selgus, et Bendtneri-sarnane mees sisenes sisse visatud aknast ning proovis siis lukustatud jõusaali ust jalaga lahti lüüa.

Politsei esindaja kinnitas, et kahjude tekitamise eest on vastutusele võetud 25-aastane noormees. Politseinik lisas, et praeguseks on kahtlusalune vabastatud.

2005. aastast Arsenali ridadesse kuuluvale, ent korduvalt laenul viibinud Bendtnerile, poleks see esimene kord seadusega pahuksisse sattuda: 2009. aasta maikuus sai ta kiiruseületamise eest 5000 naela trahvi ning aasta hiljem teenis ta lubadeta ja kindlustuseta sõitmise eest sõidukeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles