Raivo Tafenau: hakkan nüüd rahulikumalt pisiasju võtma

, linnakodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme on Viljandis Fellini kohvikus Raivo Tafenau juubelikontsert. Mustlas sündinud muusiku sünnipäev oli täpselt nädal tagasi.
Homme on Viljandis Fellini kohvikus Raivo Tafenau juubelikontsert. Mustlas sündinud muusiku sünnipäev oli täpselt nädal tagasi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Heliloojal ja interpreedil Raivo Tafenaul on täitunud esimene pool sajandit. Kontsertidel ja piltidel märksa nooremana mõjuv muusik muudkui sütitab ja inspireerib. Ega 50 ole ju ka mingi vanus.

Vabandan siinkohal lugejate ees: viimased veerandsada oleme Raivoga sina peal ja kunstlikku viisakust ei oska ega taha ma genereerida. See ei vähenda austust tema loomingu ja interpretatsiooni ega tema isiku suhtes. Vastupidi, mul on suur au teda sinatada.

Raivo Tafenau, oled nüüd astunud kuuendasse kümnesse. Naisterahva käest ma niimoodi ilmselt ei küsiks, ent mida see teadmine sulle kaasa toob?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles