Tarbijakaitseamet hoiatab autokeskuse eest

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Panther Media/Scanpix

Tarbijakaitseameti poole on pöördunud inimesed, kes on ostnud endale Lasnamäel asuva Veevalaja autokeskuse autopesu vautšerid, kuid ei ole saanud neid kasutada.

«Meie poole on pöördunud mõned tarbijad, kes on ostnud endale vautšeriportaalist autopesu vautšerid Lasnamäel asuvas Veevalaja autokeskuses. Paraku ei ole ettevõte võimaldanud tarbijatel vautšerit realiseerida ega ole vastanud nende kõnedele,»  teatas amet oma Facebooki leheküljel.

Firma on jätnud vastamata ka ameti pöördumistele.  «Seetõttu soovitame inimestel nimetatud ettevõtte teenuseid mitte kasutada ega vautšereid osta,» teatas amet.

Ka Tarbija24 proovis Veevalaja autokeskusega ühendust saada. Teisel katsel teatati ettevõtte kontakttelefonilt, et tegemist ei ole enam firma numbriga. Siiski lubati kirjalikele küsimustele vastata, kuid vastuseid esmaspäeval saadetud kirjale tulnud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles