Ronaldinho ja Adriano jäid Brasiilia koondisest välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Dunga teatas täna 11. juunil algavale MM-finaalturniirile sõitva 23-liikmelise koondise ning jättis sealt välja nii Ronaldinho kui ka Adriano.

Adriano asemel kutsus Dunga koondisesse Wolfsburgi ründaja Grafite, vahendab ESPN Soccernet.

«Adrianole anti mitu võimalust,» selgitas Dunga, et mängija jäeti koondisest välja ratsionaalsetel, mitte emotsionaalsetel kaalutlustel. «Ühel hetkel tuli vastu võtta otsus, et ta jääb välja.»

Tänavu koduklubi AC Milani ridades häid mänge näidanud 30-aastane Ronaldinho ei kuulunud samuti peatreeneri valikusse.

Dunga esines ka palvega Brasiilia fännidele. «Anun Brasiilia koondise fänne, et nad meid toetaksid,» palus Dunga. «Sellest pole midagi, kui ma neile ei meeldi, aga ma loodan, et nad on patrioodid ja toetavad koondist.»

Brasiilia koondis:

Väravavahid: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma), Heurelho Gomes (Tottenham)

Kaitsjad: Maicon (Inter Milan), Dani Alves (Barcelona), Lucio (Inter Milan), Juan (Roma), Luisao (Roma), Thiago Silva (AC Milan), Gilberto (Cruzeiro), Michel Bastos (Lyon)

Poolkaitsjad: Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Kleberson (Flamengo), Kaka (Real Madrid), Julio Baptista (Roma)

Ründajad: Robinho (Santos/Manchester City), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla), Grafite (Wolfsburg)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles