Fotod ja video: Tõnu Kõrvits elustab Nõmmel nostalgilist diskokultuuri

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmmel mõned korrad aastas plaate keerutav melomaanist helilooja Tõnu Kõrvits rääkis videointervjuus Tallinncityle, miks ta seda teeb ja kuidas meelitab ta igal korral Nõmme kultuurikeskusse täismaja.

«See sai alguse kaks aastat tagasi, kui olin siin Nõmme linnaosas resideeruv helilooja. Pidin tegema oma autorikontserdi. Minult küsiti toona, et mis ma veel teha sooviksin. Ütlesin, et hea meelega keerutaksin siin kultuurikeskuses plaate,» rääkis Kõrvits.

«Kunagi kui olin 12-13 aastane, käisin siinsamas diskoõhtuid kuulamas. Need 80ndate parimad hitid jätsid kuidagi jälje ka minusse. Selle muusikaga kasvasin ma koos üles ja see on mulle mingis mõttes oluline,» ütles Kõrvits, miks kõlab neil õhtutel Nõmme kultuurikeskuses just selle ajastu muusika.

«Me oleme teinud neid siin paar korda aastas ja olgem ausad, see on üks paras tobedus. Aga kuidagi tundub, et see meeldib neile, kes on minuga koos üles kasvanud, minuga samaealised. Ma loodan, et see jätkub,» avaldas Kõrvits lootust.

Kõrvitsa sõnul on toimunud diskoõhtud toonud õhtu edenedes kohale täismaja. Vaata lähemalt intervjuust, mis inimesi tantsima meelitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles