Politsei pidas kinni Valgamaal väljapressimistes kahtlustatava grupeeringu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kahtlustab neid Valgamaa mehi väljapressimises
Politsei kahtlustab neid Valgamaa mehi väljapressimises Foto: Lõuna prefektuur

Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse kriminaalpolitseinikud pidasid kinni kolm Valgamaa meest, keda kahtlustatakse grupiviisilistes väljapressimistes.

Möödunud nädala kolmapäeval pidasid organiseeritud ja raskete kuritegude talituse kriminaalpolitseinikud kinni kolm Valgamaa kohalikku meest, kellele esitati kahtlustus grupiviisilistes väljapressimistes. Väljapressimised toimusid käesoleva aasta sügisel Valgamaal.

Kuriteos kahtlustatavad mehed, 30-aastane Margus, 28-aastane Danel ja 26-aastane Rauno võeti Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotlusel Tartu maakohtus vahi alla.

Politseil on alust arvata, et kinni peetud isikud võivad olla seotud teistegi väljapressimistega nii Valgamaal kui ka mujal Eestis.

Politsei palub kõigil, kel on fotodel olevate meeste suhtes pretensioone seoses väljapressimiste või muude vägivallategudega, sellest teada anda politsei telefonidel 7308870 või hädaabinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles