Rainer Vakra ja Inara Luigas liitusid sotsidega

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Peeter Langovits

Riigikogu liikmed Inara Luigas ja Rainer Vakra esitasid avaldused Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga liitumiseks, eile õhtul kogunenud SDE juhatus kiitis nende erakonda astumise heaks.

Luigas ja Vakra lahkusid poolteist aastat tagasi Keskerakonnast pärast erakonna sisekriisi, mille käigus visati parteist välja Kalle Laanet. Riigikogus lõid lahkujad esialgu demokraatide ühenduse.

Inara Luigas on riigikogu liige aastast 2006, enne seda oli ta tosin aastat Mikitamäe vallavanem.

Rainer Vakra on varem olnud Nõmme linnaosa vanem. Ta kogus oktoobris kohalikel valimistel sotside nimekirjas kandideerides 4236 häält.

«Usun, et koos sotsiaaldemokraatidega suudame seista vastu võimuerakondade ülbusele ning panna poliitikas maksma lihtsa talupojamõistuse,» ütles Rainer Vakra.
 
«Eesti arengus ei tohi olla kiiremat ja aeglasemat sõidurida. Kagu-Eestis elades näen aga eriti lähedalt ühiskonna järjest süvenevat kihistumist,» lausus Inara Luigas. «Meie riik püsib vaid siis, kui siin saab elada igal pool. Sotsiaaldemokraadid seisavad muutuste eest, et lastel oleks kõikjal võrdsed võimalused arenguks ja peredel vabadus oma elu korraldada.»
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles