José Cura peaks aasta pärast Eestisse jõudma

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenor Jose Cura Sankt-Peterburis esinemas.
Tenor Jose Cura Sankt-Peterburis esinemas. Foto: SCANPIX

Maailma esitenor José Cura jõuab aasta pärast Eestisse -  tänavu 14. novembril  toimuma pidanud  esitenori kontsert lükkus koosseisude muutumise tõttu edasi  ja toimub täpselt aasta pärast, 9.detsembril 2014 . Toimumiskoht, Nokia Kontserdimaja, jääb samaks.Uueks kuupäevaks kehtivad kõik juba ostetud piletid.

Artisti poolt korraldajaile saadetud teates seisab, et Jose Cura on sunnitud tuuri koosseisu muutumise tõttu  edasi lükkama  kõik planeeritud tuuri kontserdid , sealhulgas ka esinemise 14. novembril Tallinnas Nokia Kontserdimajas. Artisti managment  kinnitas, et mitte mingil juhul ei jää kontsert ära ning muusikasõbrad saavad kindlasti oma elamuse kätte. Esitenori tuur jätkub uue aasta teises pooles  kahe nimeka ooperitähe  osavõtul ja seni planeeritust veelgi võimsamalt.

Suurepärase lauljakarjääri kõrval on Argentiina päritolu José Cura ka dirigent ja helilooja, kes on andnud kontserte prestiižsetes ooperiteatrites üle maailma, olles samaaegselt nii solisti rollis kui ka dirigendipuldis.

Cura oli ka 2011. aasta Saaremaa ooperipäevade külaliseks, lõpetades nädalase ooperifestivali oma soolokontserdiga.

Oluline teada: 14. novembri kuupäevaga piletid kehtivad ka 9. detsembril 2014 kontserdil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles