Lugeja küsib: kuidas saab jäme traat sattuda kringlisse?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline traadijupp peitis end tuntud firma kringlis.
Selline traadijupp peitis end tuntud firma kringlis. Foto: Lugeja pilt

«Täna hommikul kostitati mind Olümpia kohviku värske kringliga. Kringel oli muidu igati maitsev, aga selles oli paari sentimeetri pikkune jäme traat sees. Õnneks ma hammustades hambaid ei murdnud, aga kuidas on võimalik, et selline võõrkeha satub kringli sisse?» küsis lugeja.

Vastab Cafe Boulevard juhataja Monika Treier.

Ainus loogiline seletus on, et see sattus sinna koos rosinatega. Me peseme rosinad mitu korda läbi ja need lähevad veel omakorda suurte aukudega  sõelale, aga ju see jäi siis sõela peale. See on hästi igapäevane, et rosinates on kive,  ühte taigna kogusesse läheb 10  kilo rosinaid. Kui tainas läheb rulli vahelt läbi, siis jääb see u  2-3 mm paks. Aga traat võib jääda märkamata, kui on nii pealt kui alt tainaga kaetud.

Me saame poole aasta jooksul ühe kaebuse, et leiti kivi, aga traadi kohta pole küll ühtegi kaebust olnud. Me  võtame rosinate  tarnijaga ühendust, et nad kontrolliksid oma partiid üle.

Oleme tagasiside eest väga tänulikud, sest vastasel juhul me ei saagi midagi tead, et valesti läks. Palume ostja käest vabandust ja pakume talle kompensatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles