Politsei otsib liiklusõnnetuste pealtnägijaid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Postimees.ee

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri avariitalitus otsib kolme Tallinnas juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid, üheski õnnetuses inimesed kannatada ei saanud.

5. mail kella 14.45 ajal põrkasid Tartu maantee ja Järvevana tee ristmikul kokku kaks sõiduautot, must Audi Q7 ja tumepunane Opel Astra, vahendas prefektuuri pressiesindaja.

12. mail kella 18 ajal juhtus liiklusõnnetus Ehitajate tee 116B juures, kus Haabersti ringi poole sõitnud tumehalli värvi Honda Accord põrkas kokku samal teel Õismäe tee suunas sõitnud halli värvi Chrysler Voyageriga.

Täna kella 12.15 ajal põrkasid Narva maantee 78 juures suunaga Pirita poole sõitnud liinibuss, musta värvi Mercedes ja punane Volvo S40.

Kõigil, kes nägid kirjeldatud liiklusõnnetusi pealt, palutakse võtta ühendust Põhja prefektuuri avariitalitusega telefoninumbril 612 5666 või politsei lühinumbril 110.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles