Pärnu vanemad sotsiaaldemokraadid toetavad europarlamendi valimistel Marianne Mikkot

, SDE liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marianne Mikko, Sotsiaaldemokraatlik Erakond
Marianne Mikko, Sotsiaaldemokraatlik Erakond Foto: PP

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Pärnu piirkonna seenoride ühendus otsustas toetada riigikogu liikme Marianne Mikko kandidatuuri nii piirkonna esimehena jätkamisel kui ka kevadistel Euroopa Parlamendi valimistel.

Pärnu vanemate sotsiaaldemokraatide üldkogul valiti  esimeheks Kaja Must ning juhatuse liikmeteks Salme Tamson ja Ivar Labi. Ühenduse revidendiks valiti Helga Mitt ja sekretäriks kinnitati  Kirsti Portnov.

Oma üldkogul arutasid vanemad sotsiaaldemokraadid aktuaalseid päevaprobleemegi. „Laiemalt tuntakse muret selle üle, mida toob kaasa piirangute kaotamine apteekide asutamisel. Ravimid on niigi kallid, kas nende hind tõuseb veelgi? Kas apteegiteenust on võimalik edaspidi kätte saada  maapiirkondades või kuhjub see teenus vaid suurlinnade müügikeskustesse?,“ märkis Kaja Must. Tema sõnul teeb Pärnu eakatele muret seegi, et linnas puudub valveapteek.

SDE Pärnu piirkonna üldkogu toimub 17. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles