Arsenali kapten sõimas fänne eiranud Özili läbi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Per Mertesacker (paremal) õpetas meeskonnakaaslasele Mesut Özilile kombeid.
Per Mertesacker (paremal) õpetas meeskonnakaaslasele Mesut Özilile kombeid. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna kapten Per Mertesacker võttis kurjalt sõna meeskonnakaaslase Mesut Özili aadressil, kuna Arsenali suvine suurost sammus pärast eile Manchester Citylt saadud 3:6 kaotust otse riietusruumi ega käinud koos teiste mängijatega fänne tänamas.

Mertesacker võttis seepeale noorema kolleegi otse väljakul karmide sõnadega ette ning tegi selgeks, et selline käitumine pole sobilik. Arsenali peatreener Arsene Wenger ei tahtnud vahejuhtumist suurt numbrit teha, lausudes, et küll Saksamaa koondises mängivad mehed ühise keele leiavad. «Nii oli, aga nad on ju sakslased. Küll nad selle omavahel ära klaarivad. Ärge muretsege,» vastas Wenger ajakirjanikele.

Küll aga võib karistus oodata Arsenali poolkaitsjat Jack Wilshere’i, kes näitas telekaadrite põhjal otsustades City fännidele keskmist sõrme ning võib selle eest teenida jalgpalliliidult mängukeelu. Enne otsuse langetamist soovib alaliit aga näha mängu peakohtuniku raportit. «Ma ei näinud seda olukorda. Seega ma ka ei tea, kas ta tegi tõesti nii. Kui tegi ja kui teda selle eest karistatakse, siis peame sellega leppima,» kommenteeris Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles