Kolmveerand tööotsijatest peab paindlikku töökorraldust elementaarseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö ajal maniküüris käimine pole suur patt, kui töötulemused sellepärast ei kannata.
Töö ajal maniküüris käimine pole suur patt, kui töötulemused sellepärast ei kannata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Võib-olla on vaja minna lapsele lasteaeda varem järele, viia oma ema arsti vastuvõtule või käia ise kõige magusamal tööajal juuksuris. Et see kõik saaks tehtud, peavadki enamik tööotsijaid USAs elementaarseks paindlikku töökorraldust ehk seda, et nad saaks ise valida aja, millal töötavad.

Nii selgus hiljutisest CareerBuilderi uuringust – nimelt ütleb 72 protsenti tööotsijatest, et nende jaoks on oluline see, et tööandja laseks neil ise oma tööaja üle otsustada. Uuringus osales 5500 tööotsijat ja 2700 personalispetsialisti.

Samast uuringust selgus ka, et 77 protsenti töötajatest on avatud uutele tööpakkumistele. 60 protsenti USA tööandjaid aga tunnistas, et neil on raskusi sobivate oskuste ja kogemustega töötajate leidmisega ning sellepärast on neil vabu töökohti.

62 protsenti tööotsijatest teeb meeldiva tööpakkumise esile kerkides firma kohta taustauuringut sotsiaalmeedias. Halbadest kogemustest mõne ettevõttega räägivad sõpradele edasi pooled ning headest kogemustest 64 protsenti tööotsijatest.

Vaata uuringut siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles