Egle Eller-Nabi: toidulisandite kohta on liikvel palju valeinfot

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audentese spordihoones tegutseb juba aasta ja poole jagu nii harrastus- kui tippsportlaste abimees - toidulisandite pood - mis töötab Eesti oma kompleksteenuseid pakkuva spordiettevõtte MyBody all.

Treener Egle Eller-Nabi rääkis Tallinncityle sellest, mida pakub MyBody toidulisandite pood ning milline suund on poel klientidega koostööd tehes.

«Me kindlasti ei tee siin müügitööd, vaid püüame leida kõige parima lahenduse kliendile. Kui klient ei vaja parimate tulemuste saavutamiseks toidulisandeid, siis on olnud juhte, kui saadamegi inimese poest ostu sooritamata minema,» rääkis Nabi intervjuus.

Videoloo teises pooles näeme MyBody treeneri Kaarel Sisaski trenni, kus tema klient räägib sellest, mis vahe on treenida omapäi ning millised plussid on personaaltreeneri all tulemuste poole püüeldes.

Mybody pood asub Audentese spordikeskuses aadressil Tondi 84 ja on avatud E-R kell 12-20. Kliendi konsultatsiooni pakutakse kohapeal ja tasuta, samuti on võimalik poest saada infot eratreeneri teenuse kohta.

Vaata edasi videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles