Tartu vaksalis jätkub rongipiletite müük

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vaksal.
Tartu vaksal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Jõulunädala kohtumiste järel peaks rongireisijail olema kindlus, et uuel aastal on Tartu vaksal ja selle infopunkt avatud ning infopunktist saab ka rongipileteid osta.

Esmapäeval kohtusid Rein Kilgi volitatud esindaja Kaspar Kokk ja Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip, et arutada infopunkti töö doteerimist ja Tartu vaksalis rongipiletite müügi jätkamist pärast seda, kui Edelaraudtee rongide asemel hakkavad Tartus käima Elroni rongid ja raudteejaama ruumide omanikuks saab jälle Rein Kilk.

Kokk ütles esmaspäeval, et linnapea Urma Kruusega on nad suusõnaliselt teineteisele kinnitanud, et linn jätkab infopunkti töö doteerimist senises mahus ehk 500 euroga kuus ja jaamaomanik hoiab infopunkti lahti.

«Infopunkt jätkab oma tööd, nagu seni. Osutab samu teenuseid,» ütles Kokk. «Meie poolt on valmidus hakata pileteid müüma, aga kas see ka toimub, ei sõltu meist, vaid Elronist. Nemad peavad paigaldama vastava tehnika.»

Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste ütles eile, et tänaseks on kokku lepitud kohtumine täpsustamaks piletimüügi üksikasju. Elron plaanib vajaliku tehnika kohale tuua ja infopunkti töötajad koolitada veel sel aastal. Nõnda peaks 1. jaanuarist saama sealt rongipileteid osta.

Elron jätkab ka infopunkti töö toetamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles