Eesti võiks kiiresti kasvada ka järgmised 15 aastat

Mart Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip leiab, et kriitilisus oma riigi suhtes ja suhteliselt tagasihoidlik enesehinnang on teisest küljest eestlase liikumapanev jõud, mis on sundinud meid rohkem pingutama. Peaminister oli reedel Tartus ja külastas Postimehe maja.
Peaminister Andrus Ansip leiab, et kriitilisus oma riigi suhtes ja suhteliselt tagasihoidlik enesehinnang on teisest küljest eestlase liikumapanev jõud, mis on sundinud meid rohkem pingutama. Peaminister oli reedel Tartus ja külastas Postimehe maja. Foto: Raigo Pajula

Peaminister Andrus Ansip möönab, et maksumuudatustest oleks pidanud rohkem ja paremini rääkima, kuid kinnitab, et suund ise on õige.

Peaminister Andrus Ansip kiidab küll mööduva aasta igati kordaläinuks, kuid tunnistab, et mitmetele Eesti ees seisvatele probleemidele lihtsaid lahendusi pole. Peaminister kordab veel ja veel: et saada aru, kui hästi meil tegelikult läheb, tuleb vaadata Eestile eemalt.

Majanduses oli nii-ja-naa-aasta. Hästi alanud, muutus olukord järjest kehvemaks, majanduskasv pidurdus järsult kolmandas kvartalis, ulatudes vaid 0,7 protsendini, ja ekspordiväljavaated halvenesid. Kuidas aastat iseloomustaksite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles