Liibanonis peeti kinni Al-Qaedaga seotud rühmituse juht

BNS
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beirutis Iraani saatkonna lähistel plahvatas 20. novembril kaks pommi. Foto on tehtud varsti pärast plahvatusi.
Beirutis Iraani saatkonna lähistel plahvatas 20. novembril kaks pommi. Foto on tehtud varsti pärast plahvatusi. Foto: SCANPIX

Liibanonis võeti kinni end novembris Iraani saatkonna enesetapurünnaku korraldamises vastutavaks tunnistanud Al-Qaedaga seotud rühmituse juhi , ütles kaitseminister täna.

Liibanoni armee luureteenistused pidasid Abdullah Azzami brigaadi emiiri Majid al-Majidi kinni Beirutis, ütles kaitseminister Fayez Ghosn kinnivõtmise aega täpsustamata.

«Liibanoni võimud olid ta tagaotsitavaks kuulutanud ja praegu kuulatakse teda salaja üle,» lisas minister.

Täna oli suletud ka sunnide äärmusrühmituse liikme Sirajeddin Zreikati Twitteri-konto. Zreikat oli see, kes võttis vastutuse topeltrünnaku eest Beirutis asuvale Iraani saatkonnale, milles hukkus 25 inimest.

Ta on hoiatanud Liibanoni uute rünnakute eest, kui Iraaniga seotud šiialiikumine Hizbollah jätkab vägede saatmist Süüria kodusõtta president Bashar al-Assadi poolele võitlema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles