Hea Postimehe lugeja!

Mart Luik
, vastutav väljaandja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Luik
Mart Luik Foto: Postimees

Uue aasta saabudes on teile pihku sattunud üks teistmoodi lugemine – aruanne lugejale. Üldiselt ajakirjanikele ei meeldi väga palju oma tööst kirjutada, aga üks kord aastas võtame suuremalt ette ka ennast veidi avada. Ikka selleks, et tunneksite ennast Postimehe seltsis mugavamalt. Kui juba tead, kes ja kuidas lehte teevad, ei saa see enam võõraks jääda.

Möödunud aasta tõi põrutavaid uudiseid ka toimetusele. Postimehe omanikfirma Eesti Meedia väljaostmine Schibstedilt on ilmselt juba kümnendi meediasündmus Eestis. Kuivõrd see ettevõtmine – moodsa nimega management buyout – käis nii, et ostjateks olid seda firmat palju aastaid juhtinud inimesed, pole lugejal põhjust karta radikaalseid muutusi. Leiate hommikul postkastist ikka vana tuttava.

Muutused muidugi tulevad, aga seal, kus neid ka tegelikult vaja on. Veebimeedias konkurents kindlasti süveneb ja see paneb kõiki rohkem pingutama. Tuleb kiiresti mõelda ja tegutseda. Moodne nõudlik lugeja tahab sündmusest kuulda-lugeda kohe. Mitte õhtul kell 21, mitte kolme tunni pärast – kohe!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles