Pirita jõe paadiõnnetuse teine ohver on leitud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita jõe paisule pandi hoiatustahvlid.
Pirita jõe paisule pandi hoiatustahvlid. Foto: Lasnamäe linnaosa valitsus

13. mail leiti Pitita jõest Iru küla lähistelt puuokstesse kinni jäänud laip, kes osutus 18. aprilli paadiõnnetuses kaduma jäänud noormeheks.

PPA pressiesindaja Martin Luige sõnul on praeguseks tuvastatud, et 13. mail leiti Iru küla lähistelt Pirita jõest tõesti 18. aprilli paadiõnnetuses kaduma jäänud 1991. aastal sündinud noormehe surnukeha.

Veeõnnetus juhtus 18. mail Pirita jõe ohtliku paisu juures Peterburi tee lähistel. Häirekeskus sai sai tol päeval kell 15.46 teate, et jõel on ümber läinud kahe mehega kummipaat.

Sündmuskohale sõitis operatiivkorrapidaja, neli päästemeeskonda paatidega ning kolm kiirabibrigaadi. Kell 17 leiti üsna õnnetuskoha lähistelt veest noore mehe surnukeha. Teine mees läks allavoolu, päästjad otsisid teda mitu tundi, kuid tulutult. Otsingud lõpetatid kell 19.30.

Samas ohtlikus kohas oli enne seda juhtumit nädala jooksul toimunud veel kolm samalaadset õnnetust. Lasnamäe linnaosavalitsus paigaldas pärast viimast õnnetust paisu juurde Pirita jõe kaldale hoiatavad infotahvlid.

Päästeamet hoiatab, et kerge kummipaadiga ei tohi Pirita jõe ohtlikule paisule sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles