Video: mida arvab põhikoolineiu müüja ametist?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rimi korraldas sel koolivaheajal esmakordselt jõulumaleva, et kutsuda noori taskuraha teenima ning tutvustada teenindaja ametikohta.Tallinncity uuris Kadaka teel Säästumarketis abiks olnud Valtu põhikooli neiult Pillelt, kuidas ta müüja ametiga rahule jäi.

Oma müüjatest kolleegidelt kiidusõnu teeninud Pillet motiveeris talvist vaheaega tööga sisustama ühelt poolt soov saada töökogemusi, teisalt tasu. «Eks oma teenitud raha ei kipu nii kergekäeliselt välja ka andma kui vanematelt saadud taskuraha,» arvas ta.

Rimi personalijuhi Õrne Lainde sõnul osutus jõulumalev üllatuslikult populaarseks. «Detsember on kaubanduses väga kiire kuu  ja ka Rimi kontoritöötajad pühade eel kauplustes abiks. Sel korral otsustasime Tallinna ja Harjumaa noortele korraldada jõulumaleva, kus vähemalt 15-aastastel noortel on võimalus taskuraha teenida ning kogemusi omandada. Malevlaste kohad täitusid kiiresti, kokku osaleb malevas ligi 40 toimekat noort.»  Suvel plaanib Rimi koostöös SA Õpilasmalevaga korraldada koolinoortele ka suvemaleva.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles