Paul Walker ja Roger Rodas polnud õnnetuse hetkel purjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker ja Roger Rodas
Paul Walker ja Roger Rodas Foto: Always Evolving

Reedel avaldatud raportist selgus, et Paul Walkeri ja Roger Rodase Porsche liikus enne saatuslikku avariid «ohtlikul kiirusel». Meeste kehadest ei leitud alkoholi- ega uimastite jälgi.

Walker suri traumaatiliste ja termiliste vigastuste tagajärjel, teatas Los Angelese maakonnakoroner detsembris, vahendab KTLA. Rodas suri mitmete traumade tahajärjel.

Täna avaldas jaoskond mõlema ohvri täieliku lahanguaruande, mille kohaselt liikus auto kiirusel 100+ miili tunnis.

«Teadmata põhjusel kaotas juht kontrolli sõiduki üle,» seisab aruandes, mis lisab, et tee oli avarii hetkel «kuiv ja hästi valgustatud».

Aruande kohaselt tegi auto pärast kokkupõrget 180-kraadise pöörde ning tabas puud, mille tagajärjel murdus peaaegu pooleks. Seejärel lahvatas masin leekidesse.

Kummagi mehe vereringest ei leitud jälgi narkootikumidest ega alkoholist.

Aruandes on detailselt kirjas hukkunute vigastused. Surnukehad olid niivõrd söestunud, et nende organeid ei saanud doonororganite kasutada.

Raporti andmetel oli Walkeri hingetorus natuke tahma, mis viitab sellele, et ta suutis pärast kokkupõrget mõned korrad hingata. Pauli vereringes oli 14 protsenti süsihappegaasi (normaalne tase on kaks protsenti) ning Rogeril kümme protsenti.

Walkeri raport kirjeldab mitmeid luumurde, sealhulgas on purunenud selgrood, roided, vaagnaluu, lõug ja jäsemed. Rodasel oli raske peatrauma - ta suri silmapilkselt.

Walker ja Rodas hukkusid 30. novembril, kui Rodase juhitud Porsche GT kaotas Los Angeleses juhitavuse, sõitis vastu posti ja süttis põlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles