Kurioosum: memme saatjad jäid Tartu-Tallinna rongi lõksu

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Marko Saarm / Sakala

Uute rongidega juhtub kõiksugu asju: nii oli pealtnägija sõnul memmekest Tartus rongile saatma tulnud keskealine paar sunnitud reede pärastlõunal tegema kaasa rongisõidu Tartu-Tallinna liinil. Pealtnägija sõnul hakanud rong ilma ette teatamata järsku liikuma ning hoolimata meeleheitlikest pingutustest tuli reisijatel kaasa teha soovimatu rongisõit Jõgevani.

«Olin just oma asju sättimas, kui rong ilma mingi ette teatamiseta liikuma hakkas. Siis kuulsin karjatust,» kirjeldas juhtumi pealtnägija, kes oli teel Tallinna. Asjaosaliste sõnul oli rong ka hilinenud.

«Selgus, et keskealine paar tuli Tartus rongi paika sättima memmekest, kuid kuna rong otsustas ilma igasuguse hoiatuseta panna uksed kinni ning alustada sõitu, siis jäid nad rongi lõksu. Hoolimata hädanupule vajutustest, krapi kaudu peetud vestlusest umbkeelse rongijuhiga jms. pidid nad väljuma alles Jõgeval,» rääkis ta.  «Tagasi lubati sõita taksoga. Soovisin neile kena päeva Jõgeva ning kohaliku taksondusega tutvumisel,» kirjeldas ta.

Elroni müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste kuulis juhtumist Tallinncitylt ning lubas juhtunu asjaolusid uurida.  «Infosüsteem töötas esialgsetel andmetel küll tõrgeteta,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles