Kungla tänaval kaalutakse kiiruse piiramiseks erinevaid abinõusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii linn kui politsei tunnistavad vajadust kooli läheduses kiirust piirata. Milliste vahendite abil seda aga teha, pole veel otsustatud.
Nii linn kui politsei tunnistavad vajadust kooli läheduses kiirust piirata. Milliste vahendite abil seda aga teha, pole veel otsustatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel aastal Valgas Kungla tänaval maha freesitud teekünniseid pole plaanis algsel kujul taastada. Küll aga näevad nii linn kui politsei vajadust kooli läheduses kiirust piirata.

Kui J. Kuperjanovi tänav eelmisel aastal kapitaalremonti läbis, suunati linnaliinibussid sõitma mööda Kungla tänavat. Et busside põhjad on väga madalad, jäid nad alatihti seal asunud teekünnistele kinni. Nii otsustatigi künnised busside läbipääsu tagamiseks maha freesida.

See aga omakorda tekitas riski, et takistusteta teelõigul võib autojuhtidel tekkida kiusatus kiirust ületada, mis seaks ohtu Kungla tänaval asuva Valga põhikooli õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles