Fotod: dokumendi taotlejad ootavad pikas järjekorras

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue aasta esimene täielik töönädal tõi Põhja prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindussaalidesse Tallinnas rahvamassid: inimesed on otsustanud uue aasta alguses dokumendid korda teha. Ametnike sõnul oli teenindussaalides töörohke aeg ka aasta lõpus.

«Seoses talvepühadega on teenindussaalides tavapärasest pikemad järjekorrad,» nentis PPA teeninduskorralduse büroo juhataja Riina Senipalu. «Aja säästmiseks soovitame endale külastuseks sobiv aeg ette broneerida politsei veebilehel

«Selleks, et teenindus kohapeal oleks kiire, tuleks enne ära maksta riigilõiv ja kaasa võtta dokumendifoto. Tallinnas dokumenti taotledes soovitame külastada  Vilmsi tänaval asuvat teenindusbürood, kus on kõige lühemad järjekorrad,» rääkis ta. Siiski lookles esmaspäeva keskpäeval Vilmsi tänaval pikk järjekord, rahvarohke oli ka Sõle ja Virmalise tn. büroo.

«Aeguva ID-kaardi vahetamiseks võib taotluse edastada ka posti või e-posti teel, kuid dokumendi kättesaamiseks tuleb teenindusse kohale tulla. Täpsemat infot isikut tõendavate dokumentide ja nende taotlemise kohta saab PPA kodulehel, e-posti aadressil teenindus@politsei.ee või infotelefonil 612 3000,» soovitas Senipalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles