Praegusest koduklubist lahkuva Saksamaa talendi uueks tööandjaks saab FC Barcelona

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc-Andre ter Stegen tõmbab uuel hooajal suure tõenäosusega selga FC Barcelona särgi.
Marc-Andre ter Stegen tõmbab uuel hooajal suure tõenäosusega selga FC Barcelona särgi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi praegune esiväravavaht Victor Valdes lahkub suvel klubist ja Barcelona soovib endale hankida uue kindla esinumbri. Novembris teatas Barcelona asepresident Josep Bartomeu, et nad valivad uue esikinda Pepe Reina ja Marc-Andre ter Stegeni seast. Nüüd tundub aina selgem, et Kataloonia meeskonna uueks esiväravavahiks saab ter Stegen.

Hispaania väljaanne Marca teatas nädalavahetusel, et Barcelona on langetanud otsuse ter Stegeni kasuks. Täna teatas 21-aastase sakslase praegune tööandja Mönchengladbachi Borussia, et noormees nendega uut lepingut ei sõlmi ja lahkub peagi meeskonnast, kirjutab Eurosport.

«Ter Stegen lahkub Borussiast. Ta on andnud meile teada, et ta ei sõlmi meiega uut lepingut. Tema otsus ei ole meie jaoks üllatus ja ma usun, et liitub meeskonnaga, kellega teda on seostatud,» teatas Mönchengladbachi spordidirektor Max Eberl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles