Uus aasta algas vanaemale Pärnust üle 349 000-eurose lotovõiduga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo lotopilet.
Bingo lotopilet. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

1. jaanuari telesaates Suur Lotokolmapäev võitis Pärnumaalt pärit naine Bingo Loto peavõidu summas 349 082 eurot, võidupileti ostis ta internetist.

Võitjaks osutus Pärnumaalt pärit pensionipõlve pidav naine, kes on üles kasvatanud kaks last ning kellel on ka juba mitu lapselast. Võitu käis naine vormistamas koos oma tütre ja väimehega. Ta arvas, et küllap ei õnnestu tal võitu varjata ka sugulaste ja naabrite eest.

Bingo Lotot on naine mänginud mängu algusest saati ehk mõni üksik nädal on pileti ostmises vahele jäänud. Lotot mängivad ka teised pereliikmed ning peres on juba mitu lotovõidu kogemust. Summi rattal on suurema summa välja keerutanud tütar ning võitja õde on Bingoga võitnud täismängu. Kuid jackpot´i võit on ka selles võidukas peres esmakordne. 

Võidusumma eest plaanib naine ehitada valmis kodumaja ning teha sinna unistuste sauna, maksta laste laenud ja liisingud, panna raha kõrvale lapselaste jaoks. Kohe pärast võidu vormistamist siirdus naine edasi oma teise lapse juurde, et rääkida tallegi lotovõidust ning oma plaanist talle korter osta.

Viimati võideti Bingo Loto jackpot summas 326 821 eurot 23. oktoobril 2013. Siis osutus võitjaks samuti Pärnumaalt pärit ja internetist pileti ostnud metsatööd tegev mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles