Pangahoone seinalt kukkus kõnniteele klaasplaat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kukkus Tornimäe tänaval asuva SEB panga peahoone seinalt alla klaasplaat.


SEB kommunikatsioonijuhi Silver Vohu sõnul juhtus õnnetus öösel kella poole kahe paiku ja ükski inimene selles viga ei saanud.

14. korruse kõrgusel betoonseinale kinnitatud klaasplaat mõõtmetega umbes 160x160 cm purunes mingil põhjusel ning osa sellest kukkus pangahoone ette tänavale.

Praeguseks on see ala lintidega eraldatud, sest majaesine on klaasikilde täis. Vohu ütles, et esialgu on intsidendi põhjus teadmata, sest maja haldaja alles alustas õnnetuse asjaolude uurimist.

Pärastlõunal sulges politsei Tornimäe tänava linna siseneval suunal liikluse ning üks töömees eemaldas kiiresti viimased klaasitükid, mis plaadi purunemisel seina olid jäänud.

Vastu õhtut ütles Vohu, et kuigi klaasi purunemise põhjus on ebaselge, pole põhjust karta, et veel mõni klaas võiks puruneda.

«Klaas oli purunenud üleval ja selle tükid olid alla kukkunud. Klaastahvel ise ei saa raamist välja kukkuda, aga see oli mingil põhjusel purunenud. Mis põhjus see oli – kas see oli mingi väline löök või olid klaasi sees mingid pinged, seda veel uuritakse. Samuti uuritakse seda, kas selline asi võib korduda, aga praeguse hinnangu kohaselt pole põhjust karta, et selline asi võiks ka mõne teise plaadiga juhtuda. Vist oli tegemist ikkagi ühekordse juhusega, mille põhjust me praegu veel ei tea,» lausus Vohu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles