Tele2 siiski ei lõpeta e-arve saatmist

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 pood
Tele2 pood Foto: Tele2

Kui veel detsembri lõpus teatas Tele2, et lõpetab e-arve saatmise klientidele, kellel on praegu otsekorraldus, siis täna teatas ettevõte, et süsteem saadi paika ja kõik jääb kliendile nii nagu ennegi.

Tele2 eesti juhi Argo Virkebau sõnul oli veidi aega tagasi võimalus, et SEPA maksesüsteemile üleminekuks tehtavad muudatused ei saa valmis ja tuleb muuta arvesaatmise korda. «Praeguseks lahendus töötab ja kõik kliendid saavad oma arve nii e- kui tavaposti aadressile ja pangakanalitesse nii nagu ennegi,» ütles Virkebau.

«SEPA-le ülemineku muudatused tõid meile küll veidi kulu, kuid me kanname selle klientide eest ja arvete eest lisatasu ei võta,» lisas Virkebau.

Seoses SEPA (Single Euro Payments Area) ehk ühtse euromaksete piirkonna regulatsiooniga liitumisega ei muutu Tele2 klientide jaoks sisuliselt midagi. Nimeliselt muutub 23. jaanuarist otsekorraldus e-arve püsimakseteenuseks, kuid inimene ei pea selleks ise midagi tegema ning arvete tasumine jätkub automaatselt samalt arvelduskontolt, millelt toimus otsekorraldusega tasumine.

Peale Tele2 ei muuda oma arvesaatmise viisi või hinda ka EMT. Elisa hakkas jaanuarist e-postile saadetava arve eest küsima 60 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles