Hollande suhteskandaalist: eraelu on eraelu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francois Hollande
Francois Hollande Foto: SCANPIX

Eile toimus Prantsusmaal Pariisis Élysée palees president François Hollande´i pressikonverents, kuhu kogunes rohkem kui 500 eri riikide ajakirjanikku.

Ajakirjanikele ei pakkunud huvi mitte presidendi poliitilised eesmärgid alanud aastal, vaid ta suhteskandaal, kirjutabAFP.


Meedia ootas, mida Hollande väidetava afääri kohta näitlejanna Julie Gayet´ga selgitab.

Pärast 45 minutit kestnud esinemist andis Hollande ajakirjanikele võimaluse küsimusi esitada. Esimene küsimus oligi väidetava kõrvalsuhte kohta.

«Saan teie küsimusest aru ja loodan, et saate minu vastusest aru. Igaühel meist on eraelus raskeid aegu, praegu on see aeg minul,» lausus Prantsuse president.

Küsiti ka, kas Hollande`i pikaaajaline elukaaslane Valerie Trierweiler on ikka Prantsusmaa esileedi.

Trierweiler läks haiglasse pärast seda, kui väljaanne Closer avaldas möödunud nädalal, et Hollande´il võib olla kõrvalsuhe. Arstide sõnul sai naine närvivapustuse ja vajab rahu.

«Mul ükspõhimõte - eraelu on eraelu. Praegu ei ole õige aeg sellel teemal rääkida,» lausus Hollande pressikonverentsil.

Ta lõpetas vastuse suhteküsimusele öeldes, et esileedi positsioon selgub hiljem.

Väljaanne Closer edastas, et president kohtus väidetava kallimaga naise korteris Pariisis. Liigse tähelepanu vältimiseks sõitis ta sinna salaja mopeedil.

Hollande ähvardas möödunud nädalal, et annab Closeri kohtusse.

Eile sõnas ta, et selles avaldatud artikkel oli ta eraellu tungimine, kuid kohtuteed ta ette ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles