Kross ei kandideeri IRLi esimeheks

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts, Eerik-Niiles Kross ja Urmas Reinsalu
Juhan Parts, Eerik-Niiles Kross ja Urmas Reinsalu Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohalikel valimistel silmapaistva Tallinna linnapeakandidaadi kampaania teinud Eerik-Niiles Kross ei kandideeri veebruari alguses toimuval suurkogul Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimeheks.

Erakonna esimehe, aseesimehe ja eestseisuse liikmete kandidaadid selguvad 24. jaanuariks, veebruaris valitav erakonna uus eestseisus sõnastab riigikogu valimiste programmi ning tegeleb riigikogu liikmete kandidaatide nimekirjade koostamisega, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Minu arvates IRLi praegune esimees on saanud väga kenasti hakkama, nii et ma ei näe küll põhjust, et meil oleks vaja esimeest vahetada, pigem vastupidi, see õhkkond on olnud väga positiivne viimasel ajal,» ütles Kross, avaldades lootust, et üle pika aja saab IRLis korraldada suurkogu, kus suuremat tüli ei ole.

IRLi aseesimehe Margus Tsahkna sõnul otsivad eestseisusesse ja teistele kohtadele kandideerijad praegu endale erakonna sees toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles